Verjaardagskaartjes man

Op zoek naar een verjaardagskaart voor man? Of je nu op zoek bent naar een grappige, hippe of lieve verjaardagskaart voor een man. Bij verjaardagskaarten.com heb je een ruime keuze uit verjaardagskaarten voor een man. Wil je dit jaar je man, vriend, broer of vader echt verrassen met zijn verjaardag? Je broer, neef, buurjongen of opa feliciteren? Bij de meeste verjaardag kaarten sites vind je een ruim aanbod met de leukste verjaardagskaarten om hem te feliciteren met die ene bijzondere dag in het jaar, zijn verjaardag! Iedere verjaardag is een mijlpaal en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. En wat is een feestje zonder een kaartje van jou in de brievenbus? Jouw verjaardagskaart mag natuurlijk niet ontbreken.

Verjaardagskaarten voor mannen

Vind je het lastig om voor een man de juiste wenskaart te kiezen? Wij helpen je graag en daarom we hebben een collectie met de best verkochte verjaardagskaarten voor mannen verzameld. Kies je favoriet en volg ons gemakkelijke bestelproces. Bestel voor 22.00 uur en wij gaan vandaag nog voor je naar de brievenbus!

Feestelijke verjaardagskaarten voor mannen

Ben je op zoek naar een kaart voor een sportfanaat, een levensgenieter die houdt van een glaasje wijn of een echt feestbeest? Dat maakt bij niet uit, want je kunt je kaart aanpassen zoals jij dat wil. Kies je favoriete kaart en je kunt de naam van de jarige op de voorkant van de kaart zetten, decoraties toevoegen en foto’s toevoegen. Zo maak je een kaart extra persoonlijk. Heb jij een leuke foto? Ontwerp je kaart dan zelf en ga aan de slag met onze speciale verjaardag fotokaarten. Plezier gegarandeerd. Laat het feestje maar beginnen, want jouw verjaardagskaart is binnen!

Verjaardagsspreuken voor mannen!

Wanneer je een verjaardagskaartje moet schrijven, wil je graag iets origineler uit de hoek komen dan de standaard gelukswensen. Met de leuke en grappige verjaardagsspreuken op deze site kun je een verjaardagskaart van een leuker en grappiger tintje voorzien. Verras de jarige job met humoristische spreuken op zijn of haar verjaardag.

Verjaardagsspreuken mannen

Niet zeuren over de koffie, je wordt zelf ook oud en slap Je bent pas oud als je nek vaker stijf is dan je lul Vroeger was ik jong en knap, nu ben ik alleen nog maar knap Leeftijd is als wijn, hoe ouder hoe beter Geniet van het leven, het is al later dan je denkt Al ben ik oud en word ik grijzer, ik word iedere dag een beetje wijzer
Verjaardagskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een verjaardagskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je verjaardagskaarten met eigen foto's, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
verjaardagskaart maken