Verjaardagskaart 60 jaar

Zestig… als je jong bent, klinkt dit heel oud. Maar als je eenmaal zestig wordt, zul je merken dat je je vaak eigenlijk nog best jong en energiek voelt! Het is ook het begin van een interessante levensfase. Uit onderzoek blijkt dat boven de zestig de emotionele intelligentie op haar best is. Hierdoor zijn mensen die ouder zijn dan zestig gevoeliger, meelevender en staan ze positiever in het leven.

De 60ste verjaardag begint natuurlijk met een mooie verjaardagskaart! Je kunt een fotokaart sturen, met een foto van de jarige op de voorkant. De kaart maak je dan af in de kaartmaker met een kader, figuren en tekst. Of je kiest een van de vele leuke en mooie verjaardagskaarten uit onze collectie.

Kaarten 60 jaar

Wist je dat…

Zestig de basis is van het Babylonische cijferstelsel? Hieraan is onder andere de indeling van de tijd ontleend. Een uur telt zestig minuten, en iedere minuut telt zestig seconden. Een bijzonder getal dus!

Tekst op de kaart

Op de kaart schrijf je een persoonlijke tekst voor de jarige. Hieronder een lief gedicht voor iemand die 60 jaar wordt. We hebben nog wat meer teksten en gedichten voor je verzameld.

Dat geluk komt met de jaren Heb jij nu reeds ervaren 60 jaar; het is je niet aan te zien De beste tijd komt nog bovendien
Verjaardagskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een verjaardagskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je verjaardagskaarten met eigen foto's, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
verjaardagskaart maken