Hieperdepiep, ik word drie!

Een (bijna) driejarige beseft al wat een verjaardag is, en zal zich er dus erg op verheugen! Het hele huis mooi versierd, vriendjes en familie op bezoek, wat een pret! Een mooie gelegenheid om een leuke verjaardagskaart te sturen. Bij kaartje2go vind je ontelbaar veel verjaardagskaarten voor een kinderverjaardag, ook veel specifieke kaarten voor een driejarige.

Fotokaart

Heb je een leuke foto van de jarige? Dan is het leuk om deze op de kaart te zetten. De peuter zal blij verrast zijn met een kaartje waar hij/zij zelf op staat! Je kunt een leuke kaart uit de galerij kiezen en de foto aan de binnenkant plaatsen. Maar je kunt natuurlijk ook een mooie fotokaart maken, met de jarige op de voorkant. Met een leuk kader en een leuke tekst maak je de kaart helemaal af!

Inspiratie

Een leuk gedichtje wat je op de kaart kunt zetten is deze:

Vandaag mag je spelen, rennen en snoepen Vandaag mag je héél hard zingen en roepen Vandaag krijg je cadeautjes en eten we taart Omdat jij vandaag voor de derde keer verjaart!

Toch liever wat anders op de kaart? Hier vind je nog meer teksten en gedichtjes voor een verjaardagskaart aan een driejarige.
Verjaardagskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een verjaardagskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je verjaardagskaarten met eigen foto's, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
verjaardagskaart maken