50 jaar: Abraham/Sarah

De vijftigste verjaardag is een mijlpaal. Vaak wordt er uitgebreid bij stilgestaan. Een pop of spandoek in de tuin, een groot feest en natuurlijk een mooie verjaardagskaart. Kaartje2go heeft ruim 100 kaarten voor Abraham of Sarah in de collectie.

De mooiste verjaardagskaart voor een vijftigste verjaardag maak je zo, bij Kaartje2go!

Inspiratie

Paniek, paniek, Abraham is half antiek! De vijftigste verjaardag is bij uitstek geschikt voor een leuke en grappige tekst of spreuk op de kaart. Wij hebben alvast wat leuke teksten en gedichtjes voor je verzameld. Wat dacht je van deze:

Nu je vijftig is gegeven, en je [Abraham/Sarah] hebt gezien ga je verder met je leven Van harte [naam], op naar de tien maal tien!

Fotokaart

Je kunt natuurlijk ook helemaal zelf een kaart ontwerpen met een mooie foto van de jarige! In de kaartmaker kun je een Abraham of Sarah kader toevoegen en leuke figuren voor een vijftigste verjaardag. Zo maak je je eigen unieke kaart voor de jarige! Ook leuk voor de uitnodiging van het verjaardagsfeest!

Klik hier om je eigen unieke fotokaart te maken. De kaders en figuren met dit thema staan in de categorie ‘Uitnodiging’ en ‘Felicitatie’.
Verjaardagskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een verjaardagskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je verjaardagskaarten met eigen foto's, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
verjaardagskaart maken