Verjaardag

Een verjaardag vier je! Hier vind je een overzicht voor alle verjaardagen. Selecteer onder het kaartenrekje een leeftijd, of kies een algemene verjaardagskaart. Verstuur je originele verjaardagskaart eenvoudig via Kaartje2go. Je hoeft niet meer naar de winkel. En kies uit meer dan 2000 verjaardagskaartjes! Of gebruik je eigen foto natuurlijk!

Op zoek naar verjaardagsteksten of gedichten? Ook die vind je op verjaardagskaarten.com voor elke leeftijd.

Verjaardag vieren

Je verjaardag is de dag waarop je je geboorte viert. Dit heeft betrekking op mensen, maar het vieren van een verjaardag kan ook betrekking hebben op bijvoorbeeld de oprichting van een bedrijf of vereniging. Men spreekt dan vaak van een jubileum (vaak bij ‘grote’ aantallen als 25, 50 of 100 jaar) of een lustrum (eens per vijf jaar). Er zijn mensen die de verjaardag van hun huisdier vieren. In veel landen, waaronder Nederland en België, komt de verjaardag overeen met de geboortedag. Wie ooit op 11 april geboren is viert zijn of haar verjaardag dit jaar op 11 april 2017.

Verjaardag

Verjaardagen. Zijn ze de moeite waard om gevierd te worden? En dan de vraag waar we denk ik allemaal wel eens tegenaan lopen: hoe zorg je er voor dat het niet uitloopt op een kring van stoelen met wat mensen erop die verder niks met elkaar te maken hebben?

Je verjaardag helemaal niet vieren is natuurijk het meest goedkoop. Wil je toch een feestje vieren, dan hebben wij een aantal handige budget tips voor je om je verjaardag dit jaar lekker goedkoop te vieren. Wordt vervolgd!
Verjaardagskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een verjaardagskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je verjaardagskaarten met eigen foto's, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
verjaardagskaart maken